Verkkolaskut.fi hinnoittelu 1.1.2019 alkaen

Ei kuukausimaksua. Maksat vain palvelun käytöstä.

Laskun luonti
0.50 € *

Laskun luonti maksaa 50snt/kpl ja sisältää PDF-laskun luonnin. Jos haluat, voit itse toimittaa PDF-laskun vastaanottajalle, tällöin 50snt on ainoa kulusi.

Verkkolaskun vastaanotto
0.55 € *

Veloitetaan kun vastaanotat ostolaskun.

Lähetys sähköposti-ilmoituksella
0.30 € *

Kun lähetät verkkolaskun sähköposti-ilmoituksella, vastaanottaja saa sähköpostiinsa ilmoituksen odottavasta verkkolaskusta. Laskun voi noutaa sähköpostissa tulleen linkin kautta Verkkolaskut.fi -palvelusta ilman tunnuksia, joko XML- tai PDF-muodossa. Asiakas voi hyväksyä tai hylätä laskun, sekä pyytää laskua paperimuodossa omaan postiosoitteeseensa. Näin saat helposti tiedon siitä, milloin asiakas on nähnyt laskusi ja reagoinut siihen. Enää sinun ei tarvitse arvuutella, onko laskusi päässyt perille vai onko se kadonnut jonkun työpöydällä olevaan paperipinoon.

Lähetys verkkolaskuna
0.30 € *

Verkkolaskujen mukana kulkevat kaikki liitteesi, sekä alkuperäinen yrityksesi mukaan brändätty PDF-muotoinen laskun kuva. Katso ajantasainen lista verkkolaskujen lähettäjistä ja vastaanottajista Tieken sivuilta.

Lähetys paperilaskuna (kotimaa)
1.13 € *

Jos vastaanottajalla ei ole kykyä vastaanottaa sähköisiä laskuja, Verkkolaskut.fi voi välittää laskusi myös postitse. Hinta sisältää paperin, tulostuksen, kuorituksen ja postimaksun yhdelle yksisivuiselle laskulle. Lisäsivut maksavat 0,40 € /sivu. Tulostus on myös mahdollista priority luokassa, jolloin hinta on 1,49 € /kpl. Kirjeen lähetys ulkomaille maksaa 2,05 € /kpl. Unohda huolet siitä, miksi tulostin on jumissa, kirjekuoret ovat loppuneet tai postimerkit ovat hukassa - sinun tarvitsee vain painaa “Lähetä” ja laskusi välitetään perille asti.


Onko sinulla taloushallinto-ohjelma, jonka haluat kytkeä verkkolaskutukseen?

Tutustu Maventa integraatioon